ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Συναντήσεις του Γ. Μανιάτη στην Κομοτηνή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | |
Συναντήσεις του Γ. Μανιάτη στην Κομοτηνή
 Κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή για την παρουσίαση του βιβλίου του «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ», ο Γιάννης Μανιάτης πραγματοποίησε συναντήσεις με:
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο με τον οποίο συζήτησαν τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και των δημοσίων έργων, καθώς και τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού. 
Τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθ. Καραμπίνη, όπου συζήτησαν τα προβληματα του δημόσιου Πανεπιστημίου και τις προοπτικές κυρίως στα Μεταπτυχιακά κι Ερευνητικά προγράμματα, προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη της χώρας και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης
Τους PES Activists μια σημαντική ομάδα νέων παιδιών που στηρίζουν το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES) και τη Δημοκρ. Συμπαράταξη στην Ελλάδα με καινοτόμες πρωτοβουλίες και πολύ μεράκι. Η νέα γενιά συμμετέχει σημαντικά στο δημόσιο βίο.
Και με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για τα ζητήματα της διεύρυνσης του χώρου και της αντιμετώπισης των προβλημάτων των πολιτών της Περιφέρειας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ