ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σύσκεψη παρουσία Τατούλη στην Π.Ε. Αργολίδας για την αντιμετώπιση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. |
Σύσκεψη παρουσία Τατούλη στην Π.Ε. Αργολίδας για την αντιμετώπιση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή (βίντεο)
Σύσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το θέμα ήταν η αντιμετώπιση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή και όχι μόνο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το Νομό Αργολίδας.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, εκπρόσωπος του Δήμου Άργους-Μυκηνών,εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού και περιφερειακοί σύμβουλοι. 
Ουσιαστικά συμφώνησαν όλοι πως πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες εως ότου φανούν οι επιπτώσεις του χιονιά και να γίνουν εκτιμήσεις από τα συνεργία του ΕΛΓΑ προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγείσες καλλιέργειες.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Πέτρου Τατούλη ο οποίος και όπως δήλωσε είχε ως στόχο να γίνει αντιληπτό στην κυβέρνηση το έντονο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, εξού και η ευρεία σύσκεψη παρουσία εκτός των αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων του Νομού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ