V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Καταψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο πρόταση για ανάκληση απόφασης που σύμφωνα με τον Χ. Γραμματικόπουλο αφορούσε τον Α. Σώρρα (βίντεο)

Καταψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο πρόταση για ανάκληση απόφασης που σύμφωνα με τον Χ. Γραμματικόπουλο αφορούσε τον Α. Σώρρα (βίντεο)
 Πρόταση να ανακληθειί παλαιότερη (2014) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία δινόταν η δυνατότητα για εξεύρεση επενδυτών, μετά από αίτηση που είχαν καταθέσει 91 δημότες και που το προηγούμενο διάστημα είδε το φως της δημοσιότητας με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και την συνέδεαν με τον Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων.
Ο κ. Γραμματικόπουλος ζήτησε να τεθεί η πρότασή του σε ψηφοφορία, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Μπούκουρης και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισαν πως η συγκεκριμένη απόφαση πέραν του ότι από τότε μέχρι σημερα δεν έχει υλοποιηθεί και δεν αναφέρει πουθενά τον κ. Σώρρα, δεν θα ηταν σκόπιμο να ανακληθεί καθώς δεν προκύπτει από πουθενά κάποια συμφωνία με την οργάνωση Σώρρα ενώ όλα έγιναν με διαφάνεια και νομιμότητα εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όσο αφορά τα δημοσιεύματα ο κ. Κωστούρος τόνισε πως πηγάζουν από συγκεκριμένα κέντρα που  σκοπό έχουν να θίξουν τον ίδιο και το Δήμο, ενώ  η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης μετά και από την μήνυση που κατέθεσε.
Το θέμα τέθηκε τελικά προς ψήφιση και καταψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, η προταση του κ. Γραμματικόπουλου για ανάκληση της απόφασης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ