V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ανδριανός: Γιατί καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του Αναβάλου προς την Επίδαυρο;

Ανδριανός: Γιατί καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του Αναβάλου προς την Επίδαυρο;
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου με θέμα την καθυστέρηση υπογραφής της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Αναβάλου σε Επίδαυρο και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:


“Στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης του μεγάλου αρδευτικού έργου πνοής για την Αργολίδα του Αναβάλου, επανέρχομαι με νέα Ερώτησή μου προκειμένου να ενημερωθώ για την πορεία υλοποίησης του έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου προς την Επίδαυρο, δεδομένου του ότι, παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις από πλευράς Κυβέρνησης, μέχρι σήμερα (23/1) δεν έχει ακόμη υπογραφεί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου, ενώ είναι όλα έτοιμα εδώ και καιρό.

Επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δημοπρασία και την ανάδειξη του αναδόχου, την σχετική έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ενώ έχει υπογραφεί η συνέχιση της πράξης "Έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στους δήμους Ασκληπειού και Επιδαύρου" του Μέτρου 125Α 1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013(ΠΑΑ 2007-2013) με κωδικό ΟΠΣΑΑ 122486 και κωδικό ΣΑΕ 2009ΣΕ08180008, στο Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020(ΠΑΑ 2014-2020) και έχουν κατατεθεί και τα επικαιροποιημένα στοιχεία από τον μειοδότη, δεν έχει ακόμη υπογραφεί η σύμβαση.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Γιατί καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου προς την Επίδαυρο, πότε θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση και ποιο το δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ