V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καλές επιδόσεις για τον Σ.Δ.Υ.Αργολίδας στην πρώτη προπονητική ημερίδα της χρονιάς

Καλές επιδόσεις για τον Σ.Δ.Υ.Αργολίδας στην πρώτη προπονητική ημερίδα της χρονιάς
 Η πρώτη προπονητική ημερίδα της χρονιάς έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και άνοιξε την αγωνιστική δράση του 2017. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρκετοί - για τα δεδομένα της εποχής - αθλητές και αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. 
Ενας από αυτούς ήταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που έδειξε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.  Ο αθλητής του Κώστα Βογιατζάκη σημείωσε 6.70 στα 60 μ., επίδοση καλύτερη από το 6.73, που έχει από πέρυσι, που όμως δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ατομικό ρεκόρ, καθώς η ημερίδα ήταν προπονητική. Ο αθλητής, ο οποίος θέλει μέσα στη σεζόν να κυνηγήσει το 6.64 (όριο για Βελιγράδι) θα τρέξει και στην ημερίδα της επόμενης εβδομάδας. 

Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο έφηβος πλέον αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,25 μ., ενώ στη συνέχεια είχε αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,45 μ., ύψος όπου επέλεξε να δοκιμάσει. Ο νεαρός επικοντιστής, ο οποίος αναμένεται να κάνει αγώνες και στο εξωτερικό, έδειξε πως βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Εξαιρετικά ελπιδόφα ήταν η παρουσία και του Θοδωρή Χρυσανθόπουλου, που μετά τα προβλήματα των τελευταίων ετών επέστρεψε με άλμα στα 5,20 μέτρα. Τον πρώτο του αγώνα έκανε και ο Νίκος Νεράτζης, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει το ρυθμό του και έκανε τρία άκυρα άλματα στα 4,90 μέτρα.

Η 26χρονή Μαρία Κουμπούνη ήταν νικήτρια στα 60 μ. με 7.80, ενώ ακολούθησε η 23χρονη Ελπίδα Καρκαλάτου με 7.81, η οποία ήταν πρώτη και στα 150 μ. με 18.37. Στα 60 μ. αγωνίστηκε και η Κατερίνα Σαρρή, που ήταν νικήτρια της δεύτερης σειράς με 7.81.

Ο 17χρονος Γιώργος Σκορδής ήταν νικητής στα 150 μ. Παίδων με 17.52, μπροστά από τον Στέφανο Στόικο (17.57) και τον Γιώργο Καραλίδη (17.62). Στο αντίστοχο αγώνισμα Κορασίδων, η αθλήτρια των 400 μ. εμπ. Ελλη Κυπραίου, ήταν πρώτη με 19.54. Καλή εμφάνιση στο ίδιο αγώνισμα και από την Νεάνιδα, Βασιλική Γιάχου που πέτυχε 19.27.

Η Μυρτώ Κασσωτάκη ήταν νικήτρια στο επί κοντώ Νεανίδων με 3,70 μ., ενώ στις γυναίκες η Ελένη Πόλακ επέλεξε να ξεκινήσει από τα 4,00 μ., ύψος το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Στις γυναίκες επικράτησε η Μαρία Αριστοτέλους με 3,90 μέτρα.

Τα αποτελέσματα
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ