ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ανέστειλε την λειτουργία του το ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
Ανέστειλε την λειτουργία του το ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας
 Το ολοήμερο τμήμα του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας ανέστειλε την λειτουργία του όπως μας ενημέρωσαν μετά από ερώτηση που κάναμε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Η αναστολή του ολοήμερου τμήματος του Νηπιαγωγείου Πουλακίδας όπως και του Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου είναι προσωρινή και έγινε για να καλυφτούν απρογραμμάτιστα κενά που προέκυψαν σε υποχρεωτικά πρωινά τμήματα άλλων Νηπιαγωγείων. Η τακτική αυτή είναι πάγια για καλύψεις τέτοιων λειτουργικών κενών από ολοήμερα τμήματα μέχρι το υπουργείο Παιδείας να διορίσει αναπληρωτές νηπιαγωγούς.

Στη Αργολίδα όπως μας επεσήμαναν και αλλά ολοήμερα τμήματα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έχουν ανασταλεί για προσωρινή κάλυψη κενών (Κεφαλαρίου, Κιβερίου, Αγίας Τριάδας).

Η επιλογή γίνεται με βάση τον αριθμό των μαθητών (ολιγομελή τμήματα) και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων. Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν μετακινηθεί για το σκοπό αυτό θα επανέλθουν στη θέση τους μετά τη πρόσληψη ανάλογου αριθμού αναπληρωτών από το υπουργείο Παιδείας.

Σε ερώτηση μας αν οι δήμοι έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή ή ευθύνη στην απόφαση αυτή, μας απάντησαν αρνητικά. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι αποκλειστικά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και της ευθύνης που έχει για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ