ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο με 16 θέματα και για την εκλογή Αντιπροέδρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο με 16 θέματα και για την εκλογή Αντιπροέδρου
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 15-2-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o
Περί έγκρισης απευθείας αγοράς του ακινήτου του Πρώτου Φαρμακείου της Ελλάδας , το οποίο βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Βας.Κωνσταντίνου και Βελλίνη στη ΔΚ Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 2ο
Περί παραχώρησης χρήσης αντλιοστασίου στην περιοχή Μάνεση του Δήμου στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου « έργα & δράσεις τεχνητού εμπλουτισμού υπόγειων υδροφόρων σχηματισμών Αργολικού πεδίου στο νομό Αργολίδος ».

ΘΕΜΑ 3ο
Επί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα ρύθμισης στάθμευσης της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας.

ΘΕΜΑ 4ο
Επί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα των κ.κ Αγγ. και Αθ. Βιάρρου και Γ. Δεληστάθη για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα (ενοικιαζόμενα δωμάτια ).

ΘΕΜΑ 5ο
Επί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα της κας .Γεωργίας Βασιλείου για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα (ενοικιαζόμενα δωμάτια –διαμερίσματα).

ΘΕΜΑ 6ο
Επί εισήγησης στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αίτημα των κ.κ Παν. Αντωνοπούλου ,Ι και Αθ. Πατούρα για αλλαγή χρήσης κτιρίου από κατοικία σε τουριστικό κατάλυμα (ξενοδοχείο παραδοσιακού τύπου).

ΘΕΜΑ 7ο
Περί αντικατάστασης μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ.

ΘΕΜΑ 8ο
Περί συγκρότησης επιτροπών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 για το έτος 2017 και ανάκληση της αρ. 35/2017 προγενέστερης απόφασης.

ΘΕΜΑ 9ο
Περί τροποποίησης της αρ. 437/2016 ΑΔΣ που αφορά τη μη παράταση της σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στην ΤΚ Αργολικού.

ΘΕΜΑ 10ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας στο Ναύπλιο και ψήφιση σχετικής πίστωσης

ΘΕΜΑ 11ο
Περί έγκρισης διενέργειας « προμήθειας ακανόνιστων πλακών ή σχιστόλιθων Καρύστου » σύμφωνα με την αρ. 45/2016 .

ΘΕΜΑ 12ο
Περί έγκρισης και παραλαβής της μελέτης : « Τoπογραφική μελέτη των έργων : α) προσθήκη αιθουσών στο Δημ. Σχολείο Ανυφίου και β) προσθήκη αιθουσών στο Δημ.Σχολείο Αγ.Τριάδας ».

ΘΕΜΑ 13ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 14ο
Περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.

ΘΕΜΑ 15ο
Περί εγκρίσεως της αρ. 2/2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ « ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ » περί ψήφισης προϋπολογισμού 2017 και Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης.

ΘΕΜΑ 16ο
Περί εγκρίσεως χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον Τάμπαση Άγγελο του Κων/νου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ


Κατεπείγουσα συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και ώρα 13:30 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο ΘΕΜΑ
Περί έγκρισης παράτασης προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση της ολοκλήρωσης της πράξης « Έργα Αναβάθμισης Λιμένος Ναυπλίου ».

2ο ΘΕΜΑ
Περί έγκρισης προμελέτης « Ολοκλήρωση εκβάθυνσης Λιμένα Ναυπλίου και Υποστήριξη κρηπιδωμάτων » και αποστολή αυτής για χρηματοδότηση.

Το κατεπείγον της συζήτησης των θεμάτων συνίσταται στο γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λάβει απόφαση γι’ αυτά , λόγω ύπαρξης καταληκτικής προθεσμίας υποβολής προτάσεων σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ 


Πρόσκληση προς τα Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου .


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σε κατεπείγουσα ειδική συνεδρίαση στις 13.2.2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 , για την εκλογή Αντιπροέδρου του Δημ. Συμβουλίου , κατόπιν της δήλωσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ του Δημ. Συμβούλου κου. Βασιλείου Βασιλόπουλου .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ