ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πελοποννησιακός Αμπελώνας στα ποτήρια της Αθήνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. |
Ο Πελοποννησιακός Αμπελώνας στα ποτήρια της Αθήνας
Τα καλύτερα κρασιά του Πελοποννησιακού Αμπελώνα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρέθησαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Peloponnese Wine Festival, τον νέο ανανεωμένο θεσμό των μελών της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ).
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 48 οινοποιεία της Πελοποννήσου και της Κεφαλονιάς και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν περισσότερα από 500 εκλεκτά κρασιά. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν 3 παράλληλες εκδηλώσεις με θέματα την παλαιωμένη Πελοπόννησος, τις άγνωστες ποικιλίες και τις διεθνείς ποικιλίες στον Πελοποννησιακό αμπελώνα που βοήθησαν κοινό και επαγγελματίες να αποκτήσουν μία ακόμη πιο σφαιρική εικόνα για τον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας.
Περισσότερα από 300 μοναδικά κρασιά ανάμεσα τους Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Κυδωνίτσα, Μαύρο Καλαβρυτινό, Σιδερίτης, Βερτζαμί, Αυγουστιάτης αλλά και Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier, Gewurtzraminer θα αναδείξουν την αυθεντικότητα, την ποικιλία και τη μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ