ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ατρόμητος Παναριτίου: Άτομα που προσκύνησαν σε παράγκες... είναι αδύνατο να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στο Αργολικό ποδόσφαιρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
 Ατρόμητος Παναριτίου: Άτομα που προσκύνησαν σε παράγκες... είναι αδύνατο να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στο Αργολικό ποδόσφαιρο
 Πριν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ερμή Κιβερίου,διαμαρτυρηθήκαμε έντονα στην επιτροπή διαιτησίας για τον ορισμό του διαιτητή Καπετάνιου Π.ενός διαιτητή που έχει συνδέσει αρνητικά την παρουσία του,σε αγώνες της ομάδα μας.

Θυμήζουμε τον περσινό αγώνα στο Κουτσοπόδι,που διεκόπη και συρθήκαμε σε  δικαστίκη διαμάχη,όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μας,για αντικατάσταση του  διαιτητή,η επιτροπή διαιτησίας μας αγνόησε παντελώς,στέλνοντάς μας το μήνυμα "Θα εξυπηρετούμε εκείνους  που θέλουμε...Eσείς είστε απέναντί μας''

Κατ αρχήν θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι,δίνουμε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μας,στην ομάδα του Ερμή Κιβερίου για την δίκαιη επικράτησή του στον μεταξύ μας αγώνα,όπως και να εκφράσουμε τις ευχές μας στον ποδοσφαιριστή Κουτσοδήμο Δημήτρη για ταχεία ανάρρωση.
Aυτό που διαπιστώνεται κυρίως στο φετινό πρωτάθλημα, μιας χρονιάς όπου υπάρχουν οι εκλογές στην ΕΠΣ Αργολίδας,είναι κάτι που σιγοψυθιρίζουν όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να πει.' Οτι ο διχασμός του Δ.Σ της ΕΠΣΑ  έχει οδηγήσει σε καταστάσεις οι οποίες, μόνο άσχημα αποτελέσματα προμηνύουν για το Αργολικό ποδόσφαιρο.
Mια μεγάλη προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων,ώστε να καταστούν οι διαιτητές ανεξάρτητοι να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στους αγώνες,δείχνει να εκμηδενίζεται από την υπερβολική διάθεση συγκεκριμένων ''παραγόντων''να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν προς όφελος των δικών τους σχεδίων.

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν όλοι, ότι το συμφέρον του ποδοσφαίρου της Αργολίδας ΔΕΝ μπορεί να εκφράζεται μέσα από πολιτικές εξυπηρετήσεων,από τακτικές βολέματος των ''δικών''μας ομάδων,μέσα από πρακτικές που έχουμε όλοι καταδικάσει στο παρελθόν και που κανείς μας δεν πρέπει να επιτρέψει να ξαναγυρίσουμε.

Δυστυχώς τα πρόσωπα που ''νοσταλγούν''είναι τα ίδια και τα ίδια εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια.' Ατομα που προσκύνησαν σε παράγκες που χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό αδίκησαν ή ευνόησαν ομάδες και που ωφελήθηκαν σε προσωπικό επίπεδο,είναι αδύνατο να διαδραματίσουν οποιοδήποτε θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη του Αργολικού ποδοσφαίρου.

O χώρος μας ασφυκτιά από τις δικές τους ''φτηνές''επιδιώξεις και ζητά επιτακτικά να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους.
Kύριοι, η δυσοσμία σας μας πνίγει.
Aφήστε μας να αναπνέυσουμε.

Υ.Γ. Φυσικά και δεν τρέφουμε αυταπάτες,να ευαισθητοποιηθεί κάποιος και να μας απανήσει.
Εμείς όμως,θα επανέλθουμε....

TΟ Δ.Σ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ