Το τμήμα τυροκομίας γαλακτοκομίας του ΔΙΕΚ Επιδαύρου χτίζει τον γαστριμαργικό του μύθο. Εντός δύο ετών παρασκεύασαν έναν άτλαντα γεύσεων:
-φέτα,
-κεφαλοτύρι,
-κασέρι,
-γραβιέρα με αγελαδινό γάλα και ποικιλία πιπεριών
-γραβιέρα με πρόβειο,
-χαλούμι ,
-κατίκι δομοκού,
-κρασοτύρι,
-λαδοτύρι,
-χλωροτύρι,
-φορμαέλα,
-τύπου γκούντα
-μανούρι
-ανθότυρο
-κεφαλογραβιέρα
-μυζήθρα
-καλαθάκι λήμνου
-ισπανικό μαντσέγκο
-γαλοτύρι
-ξινοτύρι
-ελβετικό έμενταλ
Στα εργαστήρια της Σχολής τυροκομούν ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Με καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές στοχεύουν σε μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις.
Η διδασκαλία της τυροκομίας είναι περιπέτεια.
ΔΙΕΚ Επιδαύρου τηλέφωνο επικοινωνίας 2753061330
-φέτα,
-κεφαλοτύρι,
-κασέρι,
-γραβιέρα με αγελαδινό γάλα και ποικιλία πιπεριών
-γραβιέρα με πρόβειο,
-χαλούμι ,
-κατίκι δομοκού,
-κρασοτύρι,
-λαδοτύρι,
-χλωροτύρι,
-φορμαέλα,
-τύπου γκούντα
-μανούρι
-ανθότυρο
-κεφαλογραβιέρα
-μυζήθρα
-καλαθάκι λήμνου
-ισπανικό μαντσέγκο
-γαλοτύρι
-ξινοτύρι
-ελβετικό έμενταλ
Στα εργαστήρια της Σχολής τυροκομούν ανελλιπώς κάθε εβδομάδα. Με καινοτόμες και παραδοσιακές συνταγές στοχεύουν σε μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις.
Η διδασκαλία της τυροκομίας είναι περιπέτεια.
ΔΙΕΚ Επιδαύρου τηλέφωνο επικοινωνίας 2753061330