ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια για την GD Energy Solutions και την ETV Market στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Εγκαίνια για την GD Energy Solutions και την ETV Market στο Ναύπλιο
Τα εγκαίνια του νέου χώρου (Μ.Αλεξάνδου & Νάιλς 1 έναντι ΕΟΠΥΥ στο Ναύπλιο) που συστεγάζεται η GD ENERGY SOLUTIONS και η E-TV MARKET τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας, κ. Νεκτάριο την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου . 
Η GD Energy Solutions δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στα συστήματα φωτισμού Led αυτόνομα συστήματα ,φωτοβολταϊκά, συστήματα εξοικονόμησης Ενέργειας, ανεμογεννήτριες, υδρογεννήτριες.
Τώρα σε συνεργασία με την Εtv market, ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της χώρας εγκαινίασαν το νέο τους χώρο έτοιμο να σας δώσει λύσεις σε όλα τα δύσκολα με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων.
 Για το σπίτι, τον κήπο, την Επιχείρηση, το αυτοκίνητο, τα γκάτζετ, τη γυναίκα, την κουζίνα. Για την Υγεία, την Ομορφιά, τον φωτισμό με λαμπτήρες LED που διαθέτουν αισθητήρες κίνησης και αυτονομία μέχρι και 4 ωρες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος .
Για τον Ήχο, το ίντερνετ IP, τα δίκτυα συστήματα ασφαλείας, ψηφιακές λήψεις και εκπομπές, με τηλεχειρισμό έξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλεφώνου και υπολογιστών ώστε να μπορείτε να επιβλέπεται όλες τις συσκευές.
Στο ξεκίνημα του νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος του Γιώργου ΔΡΙΤΣΑ έδωσαν το παρών φίλοι και συμπολίτες από το Άργος και το Ναύπλιο, από τον χώρο των επιχειρήσεων, της αυτοδιοίκησης καθώς και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ