V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής

Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής
Η Διάσταση Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες υλοποιεί τη Δράση «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής», με στόχο την ενδυνάμωση και ποιοτική αναβάθμιση των επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων των ανέργων, σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης, συμβάλλοντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση -κυρίως της μακροχρόνιας- ανεργίας.


Τι περιλαμβάνει

- Πρόγραμμα Θεωρητικής Κατάρτισης

- Συμβουλευτική Υποστήριξη μέσω ατομικών συνεδρίων από εξειδικευμένα Στελέχη/Συμβούλους και τον Επόπτη Πρακτικής Άσκησης, με στόχο την ενίσχυση της προοπτικής για ένταξη στην αγορά εργασίας

- Πρακτική Άσκηση σε επιχειρήσεις, με δυνατότητα μετατροπής της Πρακτικής Άσκησης σε μόνιμη απασχόληση μετά τη ολοκλήρωση του Προγράμματος

- Εξετάσεις Πιστοποίησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024.

Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες λειτουργεί από το 1997 και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης της επιχειρηματικής και κοινωνικής καινοτομίας.

Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού, τις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης έργων απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης. Σχεδίασε και διαχειρίστηκε καινοτόμα έργα τοπικής ανάπτυξης και απασχόλησης, καθώς και υποστήριξης της κοινωνικής οικονομίας, συμμετέχει σε διεθνή δίκτυα μεταφοράς τεχνογνωσίας και έχει πλούσια εμπειρία σε ιδιαίτερα επιτυχημένες παρεμβάσεις κοινωνικής καινοτομίας σε εθνικές και διακρατικές δράσεις.
Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην υλοποίηση έργων συμβουλευτικής, κατάρτισης και απασχόλησης, καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και υποστηρίζει ενεργά την προώθηση των εκπαιδευομένων της σε θέσεις εργασίας που δημιουργούν. Σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τις επιχειρήσεις σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, ενώ λειτουργεί και ως Εξεταστικό Κέντρο Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων.

Συνεργάζεται με πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένους φορείς Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας στους καταρτιζόμενους πιστοποιημένες γνώσεις που έχουν αντίκρισμα στην αγορά, προκειμένου να καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές αξιολόγησης και πρόσληψης των επιχειρήσεων, αλλά και να παραμένουν ανταγωνιστικοί και ευέλικτοι στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Αξιοποιήστε τα οφέλη, προσθέστε αξία στην επιλογή σας με τη ΔΙΑΣΤΑΣΗ

· Αποκτήστε σύγχρονες γνώσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων

· Πιστοποιείστε τα επαγγελματικά σας προσόντα και κατοχυρώστε τα στην αγορά

· Επωφεληθείτε από το Εκπαιδευτικό Επίδομα που δικαιούστε, συνολικής αξίας €2.600

· Διεκδικήστε την ευκαιρία να μετατρέψετε την Πρακτική σας Άσκηση σε μόνιμη απασχόληση
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ