Την Παρασκευή 3/03/2017 οι καταρτιζόμενοι των Μαγειρικών -Ζαχαροπλαστικών τμημάτων του ΙΕΚ Πελ/σου -Τουριστικής Σχολής του Υπουργείου Τουρισμού επισκέφθηκαν την επαγγελματική έκθεση ARTOZA 2017. Την εκπαιδευτική επίσκεψη συνόδευσαν οι καθηγητές Μαγειρικής του ΙΕΚ Πελ/σου κκ Κλειδαράς Γεώργιος και Κουσιαφές Τριαντάφυλλος.
Η σημαντικότερη έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα, η ARTOZA υποδέχθηκε κατ εξαίρεση την Τουριστική Σχολή Αργους ΙΕΚ Πελ/σου κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης με επαγγελματίες να εκθέτουν τα προϊόντα τους από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Οι καταρτιζόμενοι-νες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής αλλά και διαγωνισμούς γλυκού και styling.
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό πιστεύουν ότι τέτοιες εκθέσεις διεθνούς κύρους προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη σε καταρτιζόμενους και αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου. Αργος 6/03/2017
Για το ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης