V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

- Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού και του τραχήλου της Μήτρας» οργανώνει το Ελληνικό ίδρυμα ογκολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης την Τετάρτη στο Πνευματικό κέντρο της Πόλης.

-Ιππικές δράσεις έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στην Αρεόπολη Μάνης, με αφορμή τις τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις για την έναρξη του αγώνα των Μανιατών κατά των Οθωμανών, στις 17 Μαρτίου 1821.

-Σειρά εκδηλώσεων, ενταγμένων στον επιτυχημένο κύκλο της "Άνοιξης των πλήκτρων", ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό της Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

-Στις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2017 θα συνεδριάσει με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

-Ολοκληρώθηκαν στην Αρεόπολη, οι τριήμερες εκδηλώσεις, με αφορμή την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821, όταν οι Μανιάτες οπλαρχηγοί, με αρχηγό τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, κήρυξαν "ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα" κατά των Οθωμανών.

-Την άμεση επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σπήλαια Δυρού, ένας προορισμός της Μάνης με ρεκόρ επισκεψιμότητας την προηγούμενη χρονιά, ζητά ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης από την υπουργό Πολιτισμού και από τους αρμόδιους φορείς.


ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ