V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Αλλαγή Διοίκησης στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί. Ο Υποπτέραρχος Χρήστος Γλυνός θα παραδώσει την διοίκηση της μονάδας στον Σμήναρχο Ιπτάμενο Ανδρέα Μανωλάκη.
-254 μαθητές από όλη την Πελοπόννησο συμμετείχαν στο σχολικό Παμπελοποννησιακό Πρωτάθλημα Σκάκι στην Κόρινθο.

- Πολιτική εκδήλωση οργανώνει αύριο στη Μεγαλόπολη η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ομιλητής ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

-Πολιτική εκδήλωση, οργανώνει την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στη Μεγαλόπολη, στο χώρο της Παλαιάς Αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, οδός Λεωνίδα Ζέρβα και ώρα 7:00 το απόγευμα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη που συγκροτείται πλέον από τέσσερις πολιτικούς φορείς ( ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ), με θέμα τις διαμορφούμενες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τη συστράτευση και ενιαία δράση των πολιτικών δυνάμεων του Κέντρου και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.

- Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει αύριο στις 17:00 το απόγευμα το Κ/Υ Γυθείου. Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για εθελοντική προσφορά Μυελού των Οστών για την τράπεζα του Οράματος Ελπίδα.

-Άγρια επίθεση από δύο σκυλιά της ράτσας των μολοσσών Cane Corso, δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας μια 49χρονη στη διασταύρωση των οδών Ηρώων και Βασ. Όλγας, στην Καλαμάτα.

-Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου. Το επισκέφτηκε η κα. Σίσσυ Παυλοπούλου σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

- Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου.

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ