V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δουβίκας: Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι

Δουβίκας: Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι
 Ο προπονητής του Παναργειακού Γιάννης Δουβίκας, μίλησε στο SDNA για την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Παναχαϊκής (2-0), καθώς για τον προσεχή αγώνα κόντρα στην Θήβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτι το οποίο ήταν φυσικό, καθώς έπαιζε ο τελευταίος με τον πρώτο. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα, η οποία πάρα πολύ καλή ποιότητα και ήταν οργανωμένη, με συνέπεια η νίκη αυτή να αποκτά πολύ μεγάλη αξία».

Ερωτηθείς για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (5/3) απέναντι στην Θήβα, ο τεχνικός των «λύκων», ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από αυτό του Σαββάτου κόντρα στην Παναχαϊκή. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ σοβαρά και με υπευθυνότητα, ξέροντας ότι αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά η ομάδα της Αργολίδας, ξεκίνησε την Τρίτη (28/2) τη προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς με προπόνηση η οποία έγινε στην Λυρκεία, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενεργητική αποκατάσταση της ομάδας, έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχε δοθεί στους παίκτες, ενώ στα θετικά για τον προπονητή των Αργιτών η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων μιας και όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του.

Πηγή: sdna.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ