V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Η καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων (βίντεο)

Η καταπολέμηση του κόκκινου σκαθαριού στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων (βίντεο)
 Ερώτηση εκτός ημερησίας διατάξεως κατέθεσε ο Δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Πινάτσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για την πορεία καταπολέμησης του κόκκινου σκαθαριού που έχει προσβάλει τους φοίνικες στην περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων.

Στον κ. Πινάτση απάντησε ο γεωπόνος του Δήμου Τάσος Λιάκης ο οποίος τόνισε πως η υπηρεσία του είχε στην διάθεση της κονδύλι 40.000 ευρώ συνολικά, για την καταπολέμηση των κουνουπιών και ψύλλων ενώ μόνο τα 6.000 ευρώ αφορούσαν το κόκκινο σκαθάρι.

Όσο άφορα τις ενέργειες που έκανε η υπηρεσία ο κ. Λιάκης τόνισε πως έγινε και συνεχίζεται να γίνεται όσο το δυνατό καλύτερο αλλά το αποτελεσμα των φαρμακευτικών σκευασμάτων δεν αποδίδει τα αναμενόμενα όπως εξάλλου και σε όλη την Ελλάδα.

Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον στους φοίνικες του ιστορικού κέντρου ευελπιστώντας να βγεί κάποιο καινούργιο σκεύασμα που θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, ενώ υπάρχει σχέδιο και επεξεργαζόμαστε μελέτη για την αντικατάσταση των νεκρών φοινίκων με άλλα ποιο κατάλληλα δέντρα, τόνισε ο κ. Λιάκης.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ