ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Φώτης Δαμούλος: Tο Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες επαναλειτουργίας του τρένου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 π.μ. |
Φώτης Δαμούλος: Tο Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες επαναλειτουργίας του τρένου
 Συνάντηση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, με μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Πολιτών για την «Επαναλειτουργία Τώρα του Τρένου στην Αργολίδα».

Οι κύριοι Γιάννης Δαρλάσης, Δημήτρης Νικητόπουλος και Βαγγέλης Ντάνης, που εκπροσώπησαν την Πρωτοβουλία πολιτών, αρχικά ενημέρωσαν τον κ. Δαμούλο ότι στόχος και επιδίωξη της Πρωτοβουλίας Πολιτών είναι η επαναλειτουργία της γραμμής Κόρινθος-Μυκήνες-Άργος-Ναύπλιο με καθημερινά δρομολόγια που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες ντόπιων και τουριστών και εν συνεχεία τον κάλεσαν να στηρίξει την προσπάθειά τους για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο κ. Δαμούλος διαβεβαίωσε τα μέλη της Επιτροπής ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες εκείνες που είναι προς όφελος της Αργολίδας και εξέφρασε την πρόθεσή του να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της επαναλειτουργίας του τρένου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν παρέλειψε να επισημάνει τις θετικές προοπτικές που θα ανοίξουν για το νομό από τη λειτουργία του τρένου, πολλώ δε μάλλον, όταν αυτό θα αποτελεί το μέσο που θα ενώνει τις Πολύχρυσες Μυκήνες, την Αρχαιότερη Πόλη της Ευρώπης, το Άργος και την Πρώτη Πρωτεύουσα της Ανεξάρτητης Ελλάδος, το Ναύπλιο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Γκαρκάσουλας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Άργους, κ. Μανώλης Δανούσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ