ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Συγχαρητήρια από τον Γιάννη Γκιόλα στο 3ο Γενικό Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | |
Συγχαρητήρια από  τον Γιάννη Γκιόλα στο 3ο Γενικό Λύκειο Άργους
  Με δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει το 3ο Γενικό Λύκειο Άργους για το πρώτο βραβείο που απέσπασε -στην κατηγορία των Λυκείων – συμμετέχοντας με την εφημερίδα ΄΄Κύπρος ΄΄Χαλκόεσσα΄΄ στο διαγωνισμό ΄΄Κύπρος-Ελλάδα- Ομογένεια, εκπαιδευτικές γέφυρες ΄΄.

Στη δήλωση του ο κ. Γκιόλας αναφέρει:

Προς το 3ο Γενικό Λύκειο Άργους

Αγαπητοί καθηγητές και μαθητές

Πληροφορήθηκα τη μεγάλη διάκριση του σχολείου σας , με τη κατάκτηση του πρώτου βραβείου με τη σχολική εφημερίδα ΄΄Κύπρος Χαλκόεσσα΄΄ , σε διαγωνισμό που συμμετείχαν σχολεία όλων την βαθμίδων από Ελλάδα, Κύπρο και ομογένεια.

Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ θερμά για την ξεχωριστή αυτή διάκριση που αποτελεί δικαίωση για την προσπάθεια των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Η εργασία αυτή , στα πλαίσια των σχολικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων, με το βραβείο που τη συνόδευσε , επιβεβαιώνει την ευαισθησία και δημιουργικότητα των μαθητών του σχολείου σας οι οποίοι με την καθοδήγηση των υπευθύνων καθηγητριών τους , πέτυχαν να ξεχωρίσουν , να εντυπωσιάσουν και να βραβευτούν, προβάλλοντας ιδιαίτερα την πόλη και το νομό μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ