V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Γέμισε ήχους την πόλη το 3ο Ναύπλιο-Αrtiva Βand Festival (βίντεο)

Γέμισε ήχους την πόλη το 3ο Ναυπλιο-Αrtiva Βand Festival (βίντεο)
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Artiva διοργανώνει το 3ο Ναυπλιο-Αrtiva Βand Festival Σάββατο και την Κυριακή 6- 7 Μαΐου 2017.

Το Band φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, ενώ εμπνευστής και διοργανωτής της όλης εκδήλωσης είναι ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης.
Φιλαρμονικές μπάντες και ορχήστρες, με παρελάσεις και συναυλίες, πρόσθεσαν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου
Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού στον ωραιότερο μήνα του έτους, τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος και καλωσόρισε όλους τους μουσικούς.
Οι παρελάσεις των συνόλων πραγματοποιήθηκαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια πέρασαν μέσα από τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.
Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα συνεχιστεί και την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.
Την πρώτη ημέρα της μουσικής εκδήλωσης συμμετείχαν οι μπάντες του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, η μπάντα Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης , η μπάντα Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας και η μπάντα (Υoung Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ