V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ανδριανός για την Παγκοσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά παραμένουν αξίες ζωντανές και ακμαίες

Ανδριανός για την Παγκοσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά παραμένουν αξίες ζωντανές και ακμαίε
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Ανδριανός δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Ο Ερυθρός Σταυρός είναι παγκόσμιο σύμβολο εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης. Ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, για μια ακόμη φορά στην μακρόχρονη παρουσία του, ο Ερυθρός Σταυρός συμβάλει σήμερα καθοριστικά στην διπλή, έντονη κρίση των τελευταίων ετών: από τη μία πλευρά, οι οξείες κοινωνικές συνέπειες της δημοσιονομικής κρίσης, και από την άλλη η ανθρωπιστική πρόκληση του μεταναστευτικού και προσφυγικού δράματος.
Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού με το παράδειγμα ζωής και δράσης που προσφέρουν, μας υπενθυμίζουν ότι παρά τα μεγάλα προβλήματα, μια κοινωνία όπου η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά παραμένουν αξίες ζωντανές και ακμαίες, μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Εύχομαι γι' αυτό ολόψυχα στους Ερυθροσταυρίτες και τις Ερυθροσταυρίτισσες υγεία και καλή δύναμη στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελούν”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ