V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Συνεδριάζει την Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Ενημερωτική ημερίδα για το Συνταξιοδοτικό και το Ασφαλιστικό, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας τη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί στη Σπάρτη.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Σικυωνίων στο Δημαρχείο του Κιάτου την Κυριακή απο τις 09.00 έως τις 13.00 μετά το μεσημέρι.

-Λαογραφικό διήμερο αφιερωμένο στο Μανιάτικο Μοιρολόγι διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας το Σάββατο στην Καλαμάτα. Θα συμμετάσχουν καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Μεσσήνιοι ερευνητές.

-Το 13ο Εθνικό Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας συστημικών Μελετών θα γίνει 2 και 3 Ιουνίου στη Σχολή Ανθρωποκίνησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

-Μεγάλη μέρα για την Σπάρτη. Δόθηκε στη δημοσιότητα η απαντητική επιστολή της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Αυδάκη -Βλαζάκη. Μουσειολογική μελέτη σε 12 μήνες και άμεση προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ίδρυση και λειτουργία του Αρχαιολοογικού Μουσείου Σπάρτης.

-Ο Σύλλογος «Οδύσσεια» της Νέας Κίου θα γιορταστεί την Κυριακή με ιδιαίτερη λαμπρότητα την προστάτιδα του Αγία Υπομονή.

-Διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την Άλωση της Κων/πολης οργανώνει το Σ/Κ ο Δήμος Ναυπλιέων.

-Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης οργανώνει διήμερες εκδηλώσεις σήμερα και αύριο για να τιμήσει Ελληνες Ολυμπιονίκες. Το θέμα των εκδηλώσεων είναι «Αθλητισμός – Ολυμπισμός – Κοινωνία «.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ