V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Χορωδιακή βραδιά «αφιέρωμα» στον Οδυσσέα Ελύτη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

Χορωδιακή βραδιά «αφιέρωμα» στον Οδυσσέα Ελύτη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ

«Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας…» 

Σ` αυτόν τον «Μέγα» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ οργανώνει αφιέρωμα το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος». Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και η Κ.Ε.Δ.Α.- Μ. και χορηγός η επιχείρηση Fotoexelixi του Νικολ. Μουκουνίδη.

Θα λάβουν μέρος η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου της οποίας τη διδασκαλία των τραγουδιών και τη διεύθυνση έχει η κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η Μεικτή χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη. Όλοι οι χορωδοί –μικροί και μεγάλοι- θα τραγουδήσουν τα τραγούδια του Οδυσσέα Ελύτη και θα τους συνοδεύουν στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου, στο μπουζούκι ο κ. Άρης Μιχαλόπουλος και στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας.

Τα κείμενα και την παρουσίαση έχει ετοιμάσει η κ. Χαρά Νίκα, αντιπρόεδρος του συλλόγου και στην παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού θα βοηθήσει ο κ. Νίκος Τσάγκαρης.

Η Χορωδία για την εκδήλωση αυτή θα δώσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31 Μαΐου στο γραφείο του συλλόγου στις 13:00μ.μ.

Οι χορωδοί ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις 10 Ιουνίου 2017 στο φεστιβάλ του Αιγίου, καλεσμένη από τη Δημοτική Χορωδία Αιγίου.

Η χορωδιακή χρονιά 2016-17 θα κλείσει με προσκύνημα στην Ιερά μονή Αγίου Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας την Κυριακή 18 Ιουνίου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ