V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Νικόλ Σαραβάκου: «Σ’ Ερωτεύομαι» με καινούριο καλοκαιρινό τραγούδι γυρισμένο σε Ναύπλιο και Τολό (βίντεο)

Νικόλ Σαραβάκου: «Σ’ Ερωτεύομαι» με καινούριο καλοκαιρινό τραγούδι γυρισμένο σε Ναυπλιο και Τολό (βίντεο)
Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, έρωτας και η Νικόλ Σαραβάκου στο νέο τραγούδι της οπου το video clip είναι γυρισμένο σε Ναυπλιο και Τολό.



Το καινούριο μουσικό εγχείρημα της υποσχόμενης νεαρής τραγουδίστριας έρχεται μετά τις δύο εμφανίσεις που έδωσε στο «Σταυρό του Νότου» ξετυλίγοντας το ταλέντο της, για να μας ταξιδέψει στο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού, με υπόκρουση τον έθνικ ήχο του βιολιού και φόντο το χρώμα του έρωτα.

«Σ’ Ερωτεύομαι» είναι ο τίτλος του single, με τη Νικόλ Σαραβάκου να «μεθά» από αγάπη και να μας προσκαλεί στα πιο βαθιά μυστικά της, ανάμεσα σε φουσκωμένα κύματα και κρυφά φιλιά που δίνουν νέα αρχή στα όνειρα. Το τραγούδι μπαίνει και αυτό στη σειρά για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Νικόλ Σαραβάκου που υπολογίζεται να γίνει πράξη το Σεπτέμβριο.

Το «Σ’ Ερωτεύομαι» φέρει δύο σημαντικές υπογραφές, καθώς τη μουσική συνθέτει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Την ενορχήστρωση φρόντισε ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το video clip σκηνοθετήθηκε στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου και στην περιοχή του Τολού από τον Sherif Francis.

Κυκλοφορεί από τη Maze και την Panik Records.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ