V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Νέο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Fotonio Events στο Ναύπλιο

Νέο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Fotonio Events στο Ναύπλιο
Το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Fotonio Events που βρίσκεται στην πόλη του Ναυπλίου είναι μοναδικό ως προς τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του που δίνει στον χώρο σύγχρονα χαρακτηριστικά και πολυχρηστικότητα. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει το προνόμιο να προσφέρει πολλά και ενδιαφέροντα στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, εμπλουτίζοντας την παραμονή των συνέδρων στην πόλη.
Τα 600τμ2 της κύριας αίθουσας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 200 άτομα σε θεατρικό στυλ, 150 άτομα σε σχολική διάταξη και 50 άτομα σε διάταξη συνάντησης. Η εγκατάσταση λειτουργεί με τελαυταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστηματα και δυνατότητα επέκτασης για την κάλυψη κάθε ανάγκης. Η αίθουσα είναι σχεδιασμένη σε μίνιμαλ διακόσμηση και πλούσιο φωτισμό, με την άριστη ποιότητα για τις ανάγκες μιας ολοκληρωμένης διοργάνωσης. 
Δύο μικρότερες αίθουσες συσκέψεων των 200τμ2 και 80τμ2 , άρτια εξοπλισμένες με την πιο καινοτόμο τεχνολογία, είναι κατάλληλες για επαγγελματικές συναντήσεις, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια, κοκ.
Ένα μοντέρνο και πολυλειτουργικό φουαγιέ είναι το τέλειο σκηνικό για coffe breakes, show, πάρτυ, συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 100 επισκέπτες. Ο κήπος του ολοκληρώνει ις δυνατότητες για εκδηλώσεις και σε εξωτερικό χώρο.
Ολόκληρος ο χώρος, με την άριστη διαρρύθμιση είναι σχεδιασμένος να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών του.

Το Fotonio Events & More είναι το πιο σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Πελοποννήσου και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Fotonio Events & More
Μεγαλόφωνο Αρίας, 21100 - Ναύπλιο
Τηλ: 2752306747
Email: sales@fotonioevents.gr
Web: www.fotonioevents.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ