V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Σκληρά ερωτήματα Γιάννη Γκιόλα σε Α. Λοβέρδο στην εξεταστική της Βουλής (βίντεο)

Σκληρά ερωτήματα Γιάννη Γκιόλα σε Α. Λοβέρδο στην εξεταστική της Βουλής (βίντεο)
 Τις ξεκάθαρες πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας την περίοδο 2010-12 ως προς τη διαχείριση –επίβλεψη του ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄ , ανέδειξε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.


Στην επιτροπή που διερευνά σκάνδαλα στην υγεία για το διάστημα 1997-2014, κατέθεσε ,ως μάρτυρας , ο πρώην Υπουργός Υγείας κ.Ανδρέας Λοβέρδος στον οποίο ο κ. Γκιόλας υπέβαλε σειρά ερωτημάτων σχετικών με την πολιτική που ακολουθήθηκε την επίμαχη περίοδο ,από την ηγεσία του Υπουργείου.

Ο κ. Γιάννης Γκιόλας ζήτησε από τον μάρτυρα κ. Λοβέρδο να δώσει απαντήσεις σχετικά με :

-Την τροπολογία της τότε ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τον πλειστηριασμό του ΄΄Ντυνάν΄΄ και ποιος ήταν ο λόγος να προβλέπει -εκτός των άλλων- μίσθωση και πώληση περιουσιακών στοιχείων του ιδρύματος…

-Κατά πόσο μπορούσε –και ήθελε- το Υπουργείο να προχωρήσει τότε σε ένδικα μέσα για ανατροπή παράνομων αποφάσεων του Δ.Σ του ΄΄Ερρ. Ντυνάν΄΄. Ποια ήταν η σχετική εισήγηση των νομικών συμβούλων του Υπουργείου?

-Κατά πόσο προσπάθησε το Υπουργείο Υγείας ( επί Λοβέρδου) να βρει τρόπο επίλυσης του διαχειριστικού αδιεξόδου του νοσοκομείου ?

-Τι έκαναν για να περιφρουρήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΄΄Ντυνάν΄΄?

- Γιατί το Υπουργείο και ο ίδιος ο τότε Υπουργός δεν φρόντισε να αναδείξει- καταγγείλει τις δωρεάν νοσηλείες , εκπτώσεις κλπ που παρέχονταν αφειδώς και για την περίοδο 2000-2011 το ποσόν ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ!…( βάσει ντοκουμέντων)

Περισσότερα για τια ερωτήσεις του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και τις απαντήσεις Λοβέρδου στο βίντεο που ακολουθεί…..
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ