V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Δυο τεράστια ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο (βίντεο)

Δυο τεράστια ιστιοφόρα κρουαζιεροπλοια στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο βρίσκονται σήμερα δύο από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, το Club Med 2 και το Wind Star.
Τα κατάρτια του Club Med 2 ξεπρόβαλαν στον Αργολικό κόλπο το πρωί της Κυριακής, όπου και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα.
Το Club Med 2 ανήκει στην ομώνυμη γνωστή Γαλλική τουριστική εταιρεία, έχει 5 κατάρτια, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά ενώ το συνολικό εμβαδόν των πανιών του είναι 2.400 τ.μ.
To ιστιοφόρο έχει μήκος 194 μέτρα,πλάτος 20 και βύθισμα 5. Μπορεί να φιλοξενήσει στα 8 καταστρώματα του 384 επιβάτες που εξυπηρετούνται απο 214 άτομα πληρώματος.
Κατασκευάστηκε το 1992 στη Χάβρη της Γαλλίας. Πλήν των πανιών έχει 2 πετρελαιοηλεκτρικές μηχανές που του δίνουν πρόωση και ταχύτητα μέχρι 15 κόμβους. Μαζί με το αδερφό του Club Med 1 αποτελούν τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.
Το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star «έπιασε» στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου και αυτό σήμερα. Το πλοίο που ναυπηγήθηκε το 1986 διαθέτει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδόν εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 επιβάτες.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ