V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Γιορτάζει το Κιβέρι την Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου (βίντεο)

Γιορτάζει το Κιβέρι την Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου (βίντεο)
 Την Tρίτη 29 Αυγούστου 2017, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου, προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλος ιδιαίτερος ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος , ιερουργούντος του ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσοστόμου Παπουλέση.
Στο τέλος του Εσπερινού έγινε η λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.
Ο εφημέριος του ναού και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος , π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τίμιο Πρόδρομο καθώς και όλους τους προσκυνητές που ήρθαν στο Κιβέρι για την εορτή .
Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος και Α. Μπαντανάς ,ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου κ. Λυμπέρης , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου κα.
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ