V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τετ α τετ Σαργκάνη - Γαλανόπουλου στο Ναύπλιο και κοινές αναμνήσεις από χρόνια... αλλοτινά

Τετ α τετ Σαργκάνη - Γαλανόπουλου στο Ναύπλιο και κοινές αναμνήσεις από χρόνια... αλλοτινά
Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο βετεράνος γκολκίπερ Νίκος Σαργκάνης που έγραψε χρυσές σελίδες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, Καστοριάς, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Αθηναϊκού.


Το "φάντομ" της Εθνικής , δεκαετίας 80, ήρθε στην Αργολίδα για να συμμετάσχει στον αγώνα της Εθνικής Ακρωτηριασμένων μ ε πρώην διεθνείς και βετεράνους του Πανναυπλιακού.

Σε καφέ του Ναυπλίου ο Νίκος Σαργκάνης είχε συνάντηση με το συνάδελφο Γιάννη Γαλανόπουλο με τον οποίο συζήτησαν για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα , για Ολυμπιακό και όχι μόνο…

Μάλιστα ο Γιάννης Γαλανόπουλος του είπε ότι από τις πρώτες του ανταποκρίσεις , μαθητής γυμνασίου ακόμη, ήταν ένας αγώνας Πανναυπλιακού –Ηλυσιακού ( 1974) ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Σαργκάνης την καριέρα του.

Σε εκείνο μάλιστα το ματς ο Σαργκάνης είχε μπει ως αλλαγή- στη θέση του Δρόσου-και είχε αποκρούσει πέναλτι, με τελικό αποτέλεσμα 0-0.Ηταν και η τελευταία χρονιά του Πανναυπλιακού στη Β εθνική.

Ακόμη Σαργκάνης και Γαλανόπουλος θυμήθηκαν το ..επεισοδιακό ματς Ολυμπιακού-Αθηναϊκού στο Καραϊσκάκη ( είχε διακοπεί σε βάρος του Ολυμπιακού λόγω εισβολής οπαδών ) που είχε μεταδώσει , για την ΕΡΑ 4 ,ο συνάδελφος και ο Ν.Σ. υπερασπιζόταν τότε την εστία του Αθηναϊκού.

Ο Νίκος Σαργκάνης δήλωσε λάτρης του Ναυπλίου και είπε στον Γ.Γ. ότι επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα της Αργολίδας δεδομένου ότι κι εδώ έχει αρκετούς φίλους από τον ποδοσφαιρικό χώρο.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ