Η προσφορά είναι εκπληκτική αλλά ο όρος πολύ αυστηρός. Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να φύγει ο πελάτης χορτάτος, οπότε για να σε κεράσει, πρέπει να το φας.
Δηλαδή ο πελάτης για να φάει μια μπριζόλα 2,5 κιλών δωρεάν δεν πρέπει να αφήσει παρά μόνο το κόκαλο.
Η παμπ του Μπρίστολ φιλοξενεί όμως και μια από τις μεγαλύτερες γαστριμαργικές προκλήσεις, καθώς αυτά που λαμβάνουν χώρα εντός του Ashville δεν θα τα βρεις πουθενά.
Το εστιατόριο έχει ξαναπροκαλέσει το κοινό του και παλιότερα, διαχωρίζοντας τους άντρες από τα αγοράκια με μια μπριζόλα 2 κιλών που παρέμενε δωρεάν σε όποιον κατάφερνε να την τελειώσει.
Δηλαδή ο πελάτης για να φάει μια μπριζόλα 2,5 κιλών δωρεάν δεν πρέπει να αφήσει παρά μόνο το κόκαλο.
Η παμπ του Μπρίστολ φιλοξενεί όμως και μια από τις μεγαλύτερες γαστριμαργικές προκλήσεις, καθώς αυτά που λαμβάνουν χώρα εντός του Ashville δεν θα τα βρεις πουθενά.
Το εστιατόριο έχει ξαναπροκαλέσει το κοινό του και παλιότερα, διαχωρίζοντας τους άντρες από τα αγοράκια με μια μπριζόλα 2 κιλών που παρέμενε δωρεάν σε όποιον κατάφερνε να την τελειώσει.
Και τώρα ξαναχτυπά με το πελώριο T-bone των 2.700 γραμμαρίων, που αποτελεί όσο να πεις μια κατηγορία από μόνο του.
Μια ώρα λοιπόν στη διάθεση του γενναίου για να καταβροχθίσει την μπριζόλα αλλά και πέντε συνοδευτικά πιάτα.
Αν βέβαια δεν το φας, τότε θα αφήσεις 113 ευρώ (100 λίρες) επιτόπου, το πράγμα θέλει λοιπόν την προσοχή του καθώς είναι μόνο για σκληροτράχηλα στομάχια…
Μια ώρα λοιπόν στη διάθεση του γενναίου για να καταβροχθίσει την μπριζόλα αλλά και πέντε συνοδευτικά πιάτα.
Αν βέβαια δεν το φας, τότε θα αφήσεις 113 ευρώ (100 λίρες) επιτόπου, το πράγμα θέλει λοιπόν την προσοχή του καθώς είναι μόνο για σκληροτράχηλα στομάχια…