V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Η συνταγή της εβδομάδας: Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα

Η συνταγή της εβδομάδας: Χοιρινό με μέλι και μπύρα στη γάστρα
Ωραία συνταγή, εύκολη και με ιδιαίτερη γεύση και μελωμένη σαλτσούλα, οτι πρέπει για κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο βέβαια.

Συστατικά
* Ένα μπούτι χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες,
* 1/2κ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες,
* 2 πράσινες ,2 κόκκινες ,2 κίτρινες πιπεριές σε λωρίδες,
* 2 καρότα σε φέτες,
* 2 κ.σ.μουστάρδα,
* 2 κ.σ.μέλι θυμαρίσιο,
* 2 ποτήρια νερού μπύρα,
* 1κ.σ. θυμάρι και αλατοπίπερο.

Οδηγίες
1. Πλένουμε, στραγγίζουμε το κρέας, το σοτάρουμε λίγο σε λάδι, ,ρίχνουμε και τις πατάτες, τα καρότα, ίσα να ροδίσουν λίγο και τα βάζουμε στη γάστρα.

2. Χτυπάμε στο moulti, μπύρα, μουστάρδα, μέλι και θυμάρι πολύ καλά και ρίχνουμε πάνω στο κρέας,
3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, κλείνουμε τη γάστρα και ψήνουμε 2 με 2 1/2 ώρες.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ