Στην Πελοποννησιακή έκθεση expo 2017 συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης - ΙΕΚ Πελσ/ου με τα μαγειρικά τμήματα υποστηρίζοντας το περίπτερο τοπικών εδεσμάτων αλλά και τις γαστρονομικές δημιουργίες των Σεφ και των επαγγελματιών επισιτισμού που λάμβαναν μέρος σε κάθε εκδήλωση .
Οι καταρτιζόμενοι απέσπασαν άριστα σχόλια για το επίπεδο εκπαίδευσής τους τόσο από τον συνεργαζόμενο με την σχολή βραβευμένο Σεφ κ Γιαννόπουλο Βασίλειο , τους επισκέπτες αλλά και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτη.
Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελσ/ου ευχαριστεί και συγχαίρει τους παρακάτω συμμετέχοντες καταρτιζόμενους -νες Α και Β έτους σπουδών ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης για την άριστη εικόνα και επίδοση που επέδειξαν κατά την διάρκεια της εκθέσεως από την Τετάρτη 27/09/2017 έως την Κυριακή 1/10/201:
– Παναγιώτου Νικόλαο
– Γιαννοπούλου Κων/να
– Ανδρουτσόπουλο Αγγελο
– Γκολέμη Ελλη – Σωτηρόπουλο Παναγιώτη
– Ρίμπα Αναστασία – Καούσια Στεφανία
– Μπασδέκη Παρασκευή
Η κατάρτιση στην Δημόσια Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αργους ( ΙΕΚ Πελσ/ου ) αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας. Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.
Πληροφορίες εκπαίδευσης : Αργος - τηλ 27510 20127, 20115 - Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο.
Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης