ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Με ενδιαφέρον η ημερίδα: «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου» στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | |
Με ενδιαφέρον η ημερίδα: «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου» στο Άργος
Στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ “Οι θυσαυροί της Αργειακής γης» πραγματοποιούνται και ημερίδες, μια εξ αυτών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στους στρατώνες του Καποδίστρια. 
Η ημερίδα είχε θέμα «Η γευσιγνωσία ως παράμετρος ποιότητας και προώθησης του ελαιολάδου».
Ομιλητές ήταν οι, Δρ. Βασίλης Δημόπουλος, Διευθυντής Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας, ΤΕΙ Πελοποννήσου», «Βιολογική Γεωργία: Ανάλυση και προοπτικές για τα προϊόντα της περιοχή μας», ο Βαγγέλης Κυριάκου, Γεωπόνος Ε.Α.Σ. Αργολίδας,  «Xylella fastidiosa. Η μεγάλη απειλή για τους ελαιώνες της χώρας», Δημήτρης Δήμου, Πρόεδρος Συλλόγου Γεωπόνων Αργολίδας.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και ο γνωστός γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ