Την διαδικασία μετάγγισης ( DECANTAGE) κόκκινου παλαιωμένου κρασιού είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να παρακολουθήσουν σήμερα οι καταρτιζόμενοι Α έτους του Τουριστικού τμήματος της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου.
Την εξειδικευμένη αυτή διαδικασία εκπαίδευσης επιμελήθηκε η καθηγήτρια της Τουριστικής σχολής κα Καρακίτσου Γεωργία στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής εστιατοριακής και οινολογίας στα εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής στο Αργος.
Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την διαδικασία και κατόπιν εφάρμοσαν τα διδαχθέντα από την καθηγήτριά τους με την μέθοδο της κατευθυνόμενης εισήγησης και διδακτικής.
Η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος εφαρμόζει άριστη διαδικασία εκπαίδευσης ενηλίκων με πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης στα θεματικά αντικείμενα στηριζόμενη στην εμπειρία των καθηγητών και τα άριστα και εξοπλισμένα εργαστήρια.
Ο Διευθυντής ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης