V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ημερίδα για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη στο Άργος

Ημερίδα για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη στο Άργος
 Το CSIInstitute σε συνεργασία με την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους- Μυκηνών , που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΑΜ, πραγματοποίησαν ημερίδα τη Κυριακή 25η Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μ. Αλέξανδρος», με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου - Κανόνες – Συμπεριφορές – Μύθοι και Πραγματικότητες».
Βασικός Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), Εμμανουήλ Σφακιανάκης. 
Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών για τα όσα συναντάμε καθημερινά κατά την πλοήγηση μας στο Διαδίκτυο, η παρουσίαση και η συζήτηση των κινδύνων του, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς κατά τη χρήση του. 
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της Ημερίδας, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα: 

· Τι είναι το Διαδίκτυο
· Ποιες διαδικτυακές συμπεριφορές αναφέρονται ως υψηλού ρίσκου
· Μύθοι και Πραγματικότητες
· Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου
· Φαινόμενα Εποχής – Εθισμός – Κυβερνοτρομοκρατία σε ανήλικους και ενήλικους
· Απάτη και Διαδίκτυο 
Το CSIInstitute βρίσκεται και θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες, εμμένοντας στο στόχο του για ενημέρωση – πρόληψη – εκπαίδευση των πολιτών, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ημερίδες και συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθηναν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ