Συνεχίζονται τα μαθήματα εξειδικευμένης Εστιατοριακής τεχνικής στο πλαίσιο του μαθήματος πρακτικής εφαρμογής της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών μονάδων – Επιχειρήσεων φιλοξενίας από την καθηγήτρια Καρακίτσου Γεωργία στο Γ εξάμηνο σπουδών της Τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου.
Συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν και να εφαρμόσουν ειδικά κουβέρ με την διαδικασία του σέρβις α λα γκεριντόν - τεμαχισμό και καθαρισμό μεριδοποίηση ψαριού και κοτόπουλου.
Οι καταρτιζόμενοι της τουριστικής σχολής ΙΕΚ Πελ/σου διδάσκονται σε κατάλληλους χώρους εκπαίδευσης με το απαραίτητο εξοπλισμό, υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό, εξειδικευμένα αντικείμενα που εφαρμόζονται σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις υψηλών στάνταρ.
Ο Διευθυντής
ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης