V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου: Η υποβάθμιση του Λυγουριού και του Δήμου μας θα έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία!

 Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου: Η υποβάθμιση του Λυγουριού και του Δήμου μας θα έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία!
Με έκπληξη παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες που έχει ανακύψει το θέμα με την παύση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς, τις διάφορες «προσπάθειες» και τους προσωπικούς χειρισμούς του Δημάρχου. 

Πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί έκανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα ημέρα Κυριακή; 

Για να δείξει ότι έχει αντανακλαστικά?

Από τις αποφάσεις που πήραμε γιατί δεν τήρησε καμία?

Δεν αποφασίσαμε να πάει επιτροπή που θα αποτελείται από τους 3 Βουλευτές του Νομού, τους 2 Περιφερειακούς συμβούλους και τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης για να συναντήσει υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες? Το τήρησε αυτό ο Δήμαρχος? Φυσικά όχι.

Ξεκίνησε πάλι μονός, ως συνήθως, να «πιέσει» προς την κατεύθυνση που νόμιζε και με όποιον ήθελε να έχει μαζί του, αγνοώντας επιδεκτικά για ακόμη μια φορά, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου και το πνεύμα συνεργασίας που είχε αναπτυχτεί στο συγκεκριμένο συμβούλιο.
Θα χρεωθεί την κατάσταση που δημιουργήθηκε? Πήραμε απόφαση να δεχτούμε να ανοίγει 2 μέρες την εβδομάδα η τράπεζα? Γιατί δεν το ξαναέφερε προς συζήτηση, όπως προτείναμε, καλώντας σε ευρεία συγκέντρωση τους πολίτες του Δήμου μας;

Να σημειωθεί βέβαια ότι κάναμε και τακτικό συμβούλιο στο μεσοδιάστημα. Μήπως έγινε καμία συμφωνία κάτω από το τραπέζι και δεν μας ήθελαν μαζί?

Σε κοινή κατεύθυνση δεν ήμασταν όλοι? 

Επικαλείται ότι δεν έχει έρθει επίσημα στον Δήμο έγγραφο που να μας ενημερώνει για την νέα λειτουργιά της τράπεζας. Και αυτό που κόλλησαν στο τζαμί της Τράπεζας τι είναι, δεν είναι επίσημο?
Μήπως, αλήθεια, είχε έρθει χαρτί τότε που κάναμε το πρώτο συμβούλιο ή απλά κινηθήκαμε για να προλάβουμε τις εξελίξεις; 

Παίζεται με τις λέξεις και μικροπολιτικά συμφέροντα! Σας κάναμε αίτημα να συζητήσουμε τις εξελίξεις και να εντείνουμε τις αντιδράσεις μας κ εσείς ψάχνετε δικαιολογίες για να μην γίνει αυτό.
Η καχυποψία της κοινωνίας και η δική μας για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε το θέμα, βαραίνει μόνο εσάς κ την παράταξη σας. 

Η υποβάθμιση του Λυγουριού και του Δήμου μας, δυστυχώς όμως, θα έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία! 

Η κοινωνία και οι πολίτες ζητούν οι Δήμαρχοι να είναι πάντα μπροστάρηδες και ξεκάθαροι στις διεκδικήσεις που αφορούν τον τόπο τους και να μην <<κρύβονται>> πίσω από τις μικροπολιτικές και εγωιστικές τους επιδιώξεις.

Έστω και τώρα περιμένουμε μια κινητοποίηση της δημοτικής αρχής για να μπορέσουμε σε κοινό πνεύμα να αποφασίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας , ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ