V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Έρχεται «μίνι» καλοκαίρι – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Έρχεται «μίνι» καλοκαίρι – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Καιρός για τα πρώτα μπάνια! Ευκαιρία για όσους λείπουν ακόμα από την Αθήνα, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα να κάνουν τις πρώτες τους… βουτιές, καθώς ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας θα θυμίζει καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Για αύριο, Τρίτη (10/04) προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.

Την Τετάρτη (11/04) αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.

Την Πέμπτη (12/04)
ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (13/04) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: newsbomb.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ