V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Απονομή κυπέλλου στην ομάδα Ναύπλιο 2017

Απονομή κυπέλλου στην ομάδα Ναύπλιο 2017
Την Κυριακή 20/5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου Πρωταθλήματος στην ομάδα του Ναυπλίου 2017 για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α2 κατηγορία και την άνοδο στην Α1 .
Η απονομή έγινε παρουσία του Παναγιώτη Ταχτσίδη από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και την κούπα του πρωταθλητή σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καλυβάς.
Η κούπα του πρωταθλητή δόθηκε στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Διοβουνιώτη. Μάλιστα οι άνθρωποι του ευχήθηκαν στην ομάδα του Ναυπλίου τα καλύτερα και άδραξαν την ευκαιρία και τίμησαν δύο ανθρώπους που έχουν φορέσει την φανέλα του Διοβουνιώτη αλλά και έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Αργολικό ποδόσφαιρο και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Χρήστο Ψύχα και τον Τάσο Λιακόπουλο.
Πρέπει να πούμε ότι η ομάδα του Ναυπλίου 2017 κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχοντας μόνο 2 ισοπαλίες και τις δύο με την ομάδα του Διοβουνιώτη.
Επόμενος στόχος είναι η άνοδος στην Γ εθνική χωρίς να χαθεί χρόνος αλλά και το τι θα γίνει με την συνένωση που επιχειρείται ανάμεσα στο Ναύπλιο 2017 και τον Πανναυπλιακό. 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ