ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη στην Αιγιαλεία ο Γ. Ανδριανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. |
Ως εκπρόσωπος του Μητσοτάκη στην Αιγιαλεία ο Γ. Ανδριανός
Εν μέσω ευχών αλλά και με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαΐου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, η ετήσια εορτή του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Το πρωί στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Εκατοντάδες πιστών από την Αιγιάλεια (και όχι μόνο) συνέρρευσαν στο Ιερό Προσκύνημα για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία σε κλίμα κατάνυξης. 

Το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του κόμματος Ιωάννης Ανδριανός, βουλευτής Αργολίδος,ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, βουλευτής Αργολίδος, οι βουλευτές Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη και Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος, ο Λιμενάρχης Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης, ο πρώην υπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, ο πολιτευτής Άγγελος Τσιγκρής, ο πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Βασίλης Σταθακάρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ. Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς, πρόεδροι άλλων συλλόγων και σωματείων της περιοχής κ.ά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ