Στα πλαίσια των μαθημάτων Διοίκηση Επιχειρήσεων και Υγιεινή Τροφίμων οι καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στις ειδικότητες Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης θα παρουσιάσουν τις ομαδικές τους εργασίες που ανατέθηκαν από τις καθηγήτριες κα Λυμπεροπούλου Αικατερίνη ( ΠΕ Διαιτητικής) & κα Σούγλα Αντωνία ( ΠΕ Οικονομικών ).
Οι παρουσιάσεις θα έχουν θέμα:
1. ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου (BUISNESS PLAN) και
2. αλλοιώσεις τροφίμων.
Οι εργασίες βασίζονται σε βιβλιογραφική και ερευνητική διαδικασία ( 3 μηνών ) που ακολούθησαν οι καταρτιζόμενοι -νες με τις υποδείξεις και συμβουλές των υπευθύνων καθηγητριών τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη , Τετάρτη και Παρασκευή 29, 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα παρουσιάσεων του εκπαιδευτηρίου στο Αργος (Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο ).
Ο Διευθυντής ΙΕΚ
Κων/νος Καχριμάνης