ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τις ομαδικές τους εργασίες παρουσιάζουν οι καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. |
Τις ομαδικές τους εργασίες παρουσιάζουν οι καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου
 Στα πλαίσια των μαθημάτων Διοίκηση Επιχειρήσεων και Υγιεινή Τροφίμων οι καταρτιζόμενοι της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελ/σου στις ειδικότητες Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης θα παρουσιάσουν τις ομαδικές τους εργασίες που ανατέθηκαν από τις καθηγήτριες κα Λυμπεροπούλου Αικατερίνη ( ΠΕ Διαιτητικής) & κα Σούγλα Αντωνία ( ΠΕ Οικονομικών ). 

Οι παρουσιάσεις θα έχουν θέμα: 

1. ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου (BUISNESS PLAN) και 

2. αλλοιώσεις τροφίμων. 

Οι εργασίες βασίζονται σε βιβλιογραφική και ερευνητική διαδικασία ( 3 μηνών ) που ακολούθησαν οι καταρτιζόμενοι -νες με τις υποδείξεις και συμβουλές των υπευθύνων καθηγητριών τους. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη , Τετάρτη και Παρασκευή 29, 30 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα παρουσιάσεων του εκπαιδευτηρίου στο Αργος (Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο ). 

Ο Διευθυντής ΙΕΚ 
Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ