V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Στο φετινό ευρωπαϊκό έτος πολιτιστικής κληρονομιάς, εντάχθηκε απ’ το Υπουργείο Πολιτισμού, ο ιστορικός οικισμός της Καρύταινας Αρκαδίας. Στόχος είναι η ανάδειξη της ιστορίας του οικισμού και του νεώτερου πολιτιστικού του αποθέματος. Διήμερες εκδηλώσεις στην περιοχή, 9 και 10 του μήνα.

* Στο Κόστα Ναβαρίνο Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο χιονοδρομίας, από 13 έως και 19 Μαίου. Περίπου, 1000 σύνεδροι, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

* Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 50 Έλληνες πατριώτες, θύματα των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής, οργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Άγίων Θεοδώρων, την Κυριακή, στις 11 το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

* Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί, αύριο και μεθαύριο, το β πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο νεώτερης και σύγχρονης ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο:»Κρίσεις, πόλεμοι, πτωχεύσεις και προσδοκίες στο σύντομο Ελληνικό 20ου αιώνα».

* Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορτασθεί την Κυριακή η επέτειος της ιστορικής νικηφόρας μάχης του Βαλτετσίου Αρκαδίας, κατά των Οθωμανών, στις 13 Μαίου του 1821.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ