Η απόλαυση να έχει ένα Δημόσιο ΙΕΚ ειδικότητα Γαλακτοκομίας:gelato cassata siciliana di ricotta. Παρασκευάσαμε ένα παγωτό με χαρακτήρα και έντονο γευστικό αποτύπωμα.
Αποκλείεται, μα αποκλείεται, να ξεχάσεις την πλούσια γεύση αυτού του ιδιαίτερα πεντανόστιμου εδέσματος.
Η βάση του παγωτού είναι το γλυκό τυρί Ricotta, ένα κρεμώδες φρέσκο Ιταλικό τυρί, προϊόν πρόβειου τυρογάλακτος που το φτιάχνουμε πολύ συχνά.
Η αφράτη κρέμα που προκύπτει συνδυάζεται ιδανικά με υπόξινες, στυφές γεύσεις φρούτων, ξηρών καρπών και τη σωστή jazz μουσική, γευστική αρμονία και συγκίνηση!