V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΑΗ ΔΥΝΑΜΗ

Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Θα μας τρελάνουν στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου - Παρασκεύασαν παγωτό "Gelato cassata siciliana di ricotta"

Θα μας τρελάνουν στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου - Παρασκεύασαν παγωτό "Gelato cassata siciliana di ricotta"
 Η απόλαυση να έχει ένα Δημόσιο ΙΕΚ ειδικότητα Γαλακτοκομίας:gelato cassata siciliana di ricotta. Παρασκευάσαμε ένα παγωτό με χαρακτήρα και έντονο γευστικό αποτύπωμα.
Αποκλείεται, μα αποκλείεται, να ξεχάσεις την πλούσια γεύση αυτού του ιδιαίτερα πεντανόστιμου εδέσματος.
Η βάση του παγωτού είναι το γλυκό τυρί Ricotta, ένα κρεμώδες φρέσκο Ιταλικό τυρί, προϊόν πρόβειου τυρογάλακτος που το φτιάχνουμε πολύ συχνά. 
Η αφράτη κρέμα που προκύπτει συνδυάζεται ιδανικά με υπόξινες, στυφές γεύσεις φρούτων, ξηρών καρπών και τη σωστή jazz μουσική, γευστική αρμονία και συγκίνηση!
Στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου μπαίνουμε δυναμικά στο καλοκαίρι με ενδιαφέρουσες γαλακτοκομικές εκπλήξεις!
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ