V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τάσος Χρόνης: Ενάμιση χρόνο ο Δήμος Επιδαύρου δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την κακοδιαχείριση στις σχολικές επιτροπές

Τάσος Χρόνης: Ενάμιση χρόνο ο Δήμος Επίδαυρου δεν έχει κάνει καμία ενέργεια για την κακοδιαχείριση στις σχολικές επιτροπές
Εχθές το βράδυ 18-06-2018 είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο. Στις ερωτήσεις που κάναμε στην αρχή ρώτησα, για ακόμα μια φορά, τον Δήμαρχο τι γνωρίζει για την υπόθεση της κακοδιαχείρισης στις σχολικές επιτροπές του Δήμου η οποία έγινε γνωστή στις 26-10-2016 (εμείς βέβαια ζητούσαμε έλεγχο πολύ πριν το ανακαλύψει ο Δήμαρχος! από τις αρχές του 2016 με έγγραφα).

Η απάντησή του ήταν ότι είναι στην αρμόδια υπηρεσία που θα κάνει τον έλεγχο αλλά διαπιστώνει και αυτός ότι ίσως αργούν λίγο (μετά από 1 ½ χρόνο!!!!!! Το διαπιστώνει) και θα πρέπει να κάνουν και καμιά περαιτέρω κίνηση…

Εμείς, λοιπόν, που ΔΕΝ είμαστε δημοτική πλειοψηφία, και με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την δυσκολία που υπάρχει για να βρούμε στοιχεία, ενημερώσαμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι η υπόθεση δεν έχει καν χρεωθεί σε υπάλληλο προς διερεύνηση! Το ότι δεν έρχονταν να κάνουν έλεγχο, μετά από 1 ½ χρόνο, δεν έβαλε σε σκέψεις τον Δήμαρχο και την πλειοψηφία; Μάλλον βόλεψε η κατάσταση! 

Μάλλον αυτό που κυκλοφορούσε ευρέως στην τοπική κοινωνία, ότι θα προσπαθήσει να κουκουλωθεί το θέμα, γιατί ο Δήμαρχος έχει την κύρια ευθύνη, καθώς του είχαμε χτυπήσει την καμπάνα και μετά από 10 μήνες αναγκάστηκε να το παραδεχτεί, ενώ στήριζε δυναμικά μέχρι τότε τον συνεργάτη του, δεν μπορούμε να πείσουμε τον κόσμο ότι ίσως δεν συμβαίνει! 

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο των σχολικών επιτροπών και την δημοτική πλειοψηφία τα έγγραφα και οι ενέργειες δείχνουν ότι τίποτα επί της ουσίας δεν έγινε αποτελεσματικά, που να μαρτυρά ότι όντως ήθελαν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση! Δεν μπορεί 1 ½ χρόνο μετά να μην ξέρουμε πόσα χρήματα λείπουν από τα σχολειά μας, από τα παιδιά μας, από την κοινωνία μας και απλά κάποιοι να λένε ότι ΄΄θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο’’!! Βαρεθήκαμε!!!! Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτά! Κάντε πράξεις!!!!

Και κάτι τελευταίο, η υπόθεση που τρέχει στο ποινικό κομμάτι, είναι από αναφορά ΜΟΝΟ της μείζονος αντιπολίτευσης (για την οποία μας έψεξαν κιόλας!!!!). Ο Δήμος ακόμα δεν έχει κάνει ενέργεια ουσίας! Μόλις ΕΧΘΕΣ (τυχαίο;;;;) μας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος ότι ΘΑ καταθέσουν μήνυση τις επόμενες μέρες! Έτσι για την ιστορία!

Ελπίζουμε να ‘’πιεστούν’’ και κινηθούν έστω και τώρα!!! Αν και…
Το ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ γίνεται σύνθημα πλέον και στο Δήμο Επιδαύρου!
Αναλυτικά στο επόμενο ενημερωτικό φύλλο μας ''ΕΠΙδαυρος ΕΠΙτάπητος''

Τάσος Χρόνης
Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ