V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σήμερα τρώμε...καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου

Σήμερα τρώμε...καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου
Θα μπορούσε να ειναι ένας μερακλίδικος μεζές για καλοκαιρινές μπιροκατανύξεις αλλά και μια λιχουδιά για τα παιδιά που σιγουρα θα την λατρέψουν. 

Υλικά:

1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα σόγια σος
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φλ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190C. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε.

Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες. Ψήστε τις στον φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και να γίνεται κολλώδης.

Συνοδέψτε με μια σαλάτα, ή εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε λίγο ρύζι.


ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ