CREME FRAICHE από την Νορμανδία στην Γαλακτοκομία Επιδαύρου Κρέμα γάλακτος με καλλιέργεια κεφίρ, η οποία παρασκευάστηκε στη σχολή, ζυμώθηκε σε 12 ώρες και παρέμεινε για ωρίμανση στο ψυγείο για 24 ώρες .
Το εκλεπτυσμένο έδεσμα τράβηξε την προσοχή μας κι αποτέλεσε ιδανικό συνοδευτικό για ομελέτα με χλωροτύρι και τριμμένη γραβιέρα.
Από τη χώρα της γκουρμέ κουζίνας στα εργαστήρια του ΔΙΕΚ Επιδαύρου!
Από τη χώρα της γκουρμέ κουζίνας στα εργαστήρια του ΔΙΕΚ Επιδαύρου!