V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

CREME FRAICHE: "Γκουρμεδιές" από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου

"Γκουρμεδιές" από το ΔΙΕΚ Επιδαύρου
CREME FRAICHE από την Νορμανδία στην Γαλακτοκομία Επιδαύρου Κρέμα γάλακτος με καλλιέργεια κεφίρ, η οποία παρασκευάστηκε στη σχολή, ζυμώθηκε σε 12 ώρες και παρέμεινε για ωρίμανση στο ψυγείο για 24 ώρες . 

Το εκλεπτυσμένο έδεσμα τράβηξε την προσοχή μας κι αποτέλεσε ιδανικό συνοδευτικό για ομελέτα με χλωροτύρι και τριμμένη γραβιέρα.

Από τη χώρα της γκουρμέ κουζίνας στα εργαστήρια του ΔΙΕΚ Επιδαύρου!
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ