ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Δημήτρης Σφυρής: Αρκετή υπομονή επιδείξαμε...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | |
Δημήτρης Σφυρής: Αρκετή υπομονή επιδείξαμε...
Είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω την τακτική της αντιπολίτευσης και να μην απαντώ ακόμη και σε κακόβουλες προκλήσεις και χαρακτηρισμούς της. Αντιθέτως επέλεξα να αγωνίζομαι με τους συνεργάτες μου για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. 

Απαντήσεις για όλα τα αισχρά δημοσιεύματά τους υπήρχαν μέσα στα ΔΣ οπως προβλέπεται θεσμικά και όλοι σιωπούσαν γιατί δεν είχαν ούτε μια πρόταση να καταθέσουν. 

Με λυπεί το γεγονός ότι συνεχίζεται με περίσσιο θρασσος η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση.
Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να προστατεύσω το έργο και τον αγώνα μας και να αποκαλύψω όχι μόνο στα Δημοτικά Συμβούλια όπως έκανα μέχρι σήμερα, αλλά και στον κόσμο το ρόλο του καθενός.
Θα ξεκινήσω με τις αρνητικές θέσεις της αντιπολίτευσης για θέματα που έκαιγαν τον τόπο.
Όπως : 
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ
ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Θα αποκαλυφθούν όλες οι προσπάθειες πολεμικης και καταγγελιών κάθε έργου που ξεκινούσαμε με ονοματεπώνυμο και το ρόλο κάθε παράταξης. 

Για μένα δεν υπάρχει προεκλογική περίοδος. Υπάρχει συνεχής αγώνας για να ολοκληρωθούν έργα που άλλοι δεν είχαν ακουμπήσει και άλλοι παρακολουθούσαν χρόνια αδρανοποιημένοι. 

ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ. 

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Δημήτρης Σφυρής
Δημαρχος Ερμινίδας
via facebook
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ