V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου απέκτησαν γιο

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου απέκτησαν γιο
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς μόλις καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο μωράκι τους. Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, απέκτησε πλέον και γιο.

Η Ζέτα ανέβασε φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της στο Instagram ανακοινώνοντας έτσι τα ευχάριστα νέα στους ακολούθους της και γράφοντας σχετικά με την τόσο χαρμόσυνη είδηση:

«Σάββατο 07-07-18 Ένα σώμα , δυο καρδιές ,σήμερα χωρίστηκαν. Για εννέα μήνες ζούσες από εμένα,μέσα από το αίμα μου,την αναπνοή μου ..Εγώ κ εσυ 1, ένιωθες ότι ένιωθα κ μόνο εσυ ξέρεις πως χτυπάει η καρδιά μου , αφού την άκουγες κάθε μέρα. 

Σήμερα Σάββατο 07/07 στις 11.20,ήρθες στη ζωή μας αγγελούδι μου,σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Η στιγμή μοναδική κ ανεπανάληπτη.. απερίγραπτο συναίσθημα κ δάκρυα χαράς! 

Σε περίμενα , σε είχα ονειρευτεί,σε είχα φανταστεί και σήμερα ήρθες στη ζωή μας μας να δώσεις περισσότερο νόημα κ λόγους να υπάρχω κ αιτίες να ζω! Κωνσταντίνε μου , μικρό μου αγοράκι, να μας ζήσεις, να είσαι υγιή κ καλότυχο.

Εμείς οι γονείς σου θα σου δώσουμε βάσεις να πατήσεις στα πόδια σου κ φτερά για να πετάξεις.Σου υπόσχομαι πολλή αγάπη και ότι θα κάνουμε τα πάντα να γίνεις άνθρωπος σωστός..

Καλωσήρθες , σε αγαπώ πολύ»
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ